vrijdag 25 juli 2014

Summertime

Al weken lang was ik verliefd op de Ibiza-style armbanden. Wie niet?
Iedere keer wanneer ik ze tegenkwam bij de groothandel, twijfelde ik of ik ze moest inkopen. 'Past het wel bij onze stijl? Is er genoeg animo voor? Of ben ik dan de zoveelste met dezelfde armbanden?'

Als webwinkel wil je uniek zijn. Je eigen trend neerzetten, bekend worden, maar toch moet je deels ook wel meegaan met wat er nu op de markt is. Het is moeilijk in te schatten of je wel op dezelfde lijn zit als je bezoekers. 'Wat zoeken mensen? Wat is de huidige trend?'

Iedereen weet dat de LOOM Bands dè trend van dit moment zijn. Langzaam maar zeker zullen deze ook weer naar de achtergrond verdwijnen. IsMi-Jewels heeft nog wel dagelijks LOOM bestellingen maar toch kijken we graag verder. Daarom hebben wij als webwinkeliers de keuze gemaakt om de Ibiza-style armbanden in te kopen.  Zomer is immers nog niet voorbij toch?


Dit was onze eerste keus. Lekker opvallend, zomers en goed te combineren met andere armbandjes. 


De armband is verstelbaar door middel van drukknopen en past om een pols van 18 tot 22 cm. Voor maar €6,95 kan deze 'Ibiza Bracelet Kristal' schitteren aan jou pols!

Ook de Boeddha armbanden zijn erg in trek. Wij hebben ze in 3 verschillende kleuren, namelijk roze, wit en paars. Ook deze armbanden zijn heel makkelijk te combineren of gewoon lekker alleen te dragen. 




Ook deze prachtige armbanden staan al voor maar €6,95 online op ismi-jewels.nl!

Als laatst hebben we gekozen voor een wat neutrale armband, die toch opvallend is. Deze leren armband maakt je zomerse outfit helemaal af. 


De heldere witte bedel in de vorm van een druppel is een echte eyecatcher en zal mooi opvallen op je zongebruinde huidje.
Deze armband heeft een magneetsluiting en is daardoor gemakkelijk om te doen.

Ben je geïnspireerd? Of heb je misschien nog een cadeau nodig voor een vriendin? Aarzel niet en bestel op www.ismi-jewels.nl!






Geen opmerkingen:

Een reactie posten